Fotoalbum

Word Vrijwilliger in de speeltuin

Op vrijdagmiddag vond de jaarlijkse vrijwilligersmarkt plaats in de bibliotheek. Vrijwilligers van de speeltuin waren aanwezig en hebben leuke gesprekken gehad met mensen die zich hebben aangemeld om ons te helpen bij diverse eenmalige activiteiten in de speeltuin. Denk aan de openingsdag op zondag 7 april, de Kabouterdagen en de mini huttenbouw op vrijdag 23 augustus. We zijn ontzettend blij met deze interesse.

Maar we zoeken nog meer enthousiaste mensen die ons gedurende het speeltuinseizoen willen ondersteunen. Lijkt het jou leuk om de speeltuin te helpen, of dit nu op regelmatige basis is of slechts eenmalig?

We zijn op zoek naar hulp voor verschillende taken, zoals:

Paviljoenbeheer: Het paviljoen kan alleen geopend worden als we voldoende vrijwilligers hebben die af en toe willen helpen. Hierdoor wordt het spelen voor de kinderen uit nog aangenamer. Kinderen kunnen dan gebruikmaken van los speelmateriaal, zoals fietsjes en schepjes, het toilet is toegankelijk, en er zijn drankjes beschikbaar voor zowel kinderen als ouders. Voel je je geroepen om af en toe het paviljoen te beheren? We zouden hier enorm dankbaar voor zijn.

Onderhoud: Op maandagochtend komt een onderhoudsgroep samen om speeltoestellen te repareren en het speelterrein te onderhouden. Ben je beschikbaar, zowel op regelmatige basis als incidenteel, om ons te helpen met onderhoudswerkzaamheden? We horen graag van je!

Meedenken en helpen bij activiteiten: We zoeken mensen die willen meedenken over IJsselstein Kabouterstad, willen helpen bij de uitvoering van activiteiten, of activiteiten willen begeleiden en spelletjes met kinderen willen organiseren. Als je bijvoorbeeld talent hebt in toneelspelen, knutselen, muziek maken, of sporten en je dit wilt inzetten tijdens een activiteit, dan horen we dat graag.

Wil je meer informatie of heb je zelf ideeën over hoe je als vrijwilliger kunt bijdragen aan de leukste speeltuin van IJsselstein? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@speeltuinkloosterplantsoen.nl.