Fotoalbum

Feestelijke opening speeltuinseizoen

Op zondag 7 april vierde Speeltuin Kloosterplantsoen haar tiende verjaardag met een groot openingsfeest. Het was ook gelijk de start  van het speeltuinseizoen. 

Het feest begon met de lancering van het IJsselsteins Speeltuinlied, speciaal geschreven voor de speeltuin door Martijn Bakker. Dolstra Dance Centre danste er met de kinderen vrolijk op los. Daarna genoten kinderen en ouders van het samen spelen van spelletjes, de verhalerverteller en de kabouterhoek. In de museumtent kon je verkleed als het Meisje met de Parel of Vincent van Gogh op de foto.

Creativiteit vierde hoogtij met knutselactiviteiten waarbij prachtige armbanden werden gemaakt en kleurrijke kunstwerken werden gecreëerd met verf en klei. Samen met de vriendelijke monnik kon je boodschappen schrijven. En voor degenen die op zoek waren naar een uitdaging, waren er potjes dammen, schaken en jeu de boules.

Het evenement was een groot succes, mede dankzij de enthousiaste deelname van alle bezoekers. En het zonnetje scheen en de lucht was blauw. Wat wil je nog meer? Met een drukbezochte speeltuin en een overvloed aan glimlachen kijken de organisatoren met trots terug op deze prachtige. Bedankt dat jullie op onze verjaardag waren en tot snel in de speeltuin!

Deze dag was niet mogelijk zonder de hulp van alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Museum IJsselstein – Schaakvereniging Kasteel Lekstroom – de Peuterclub – Hogeschool Utrecht – Dolstra Dance Centre – Damclub Zenderstad – Gemeente IJsselstein – Bakkerij Oorbeek -  Stichting Het Gehandicapte Kind – Bibliotheek Lek & IJssel – de Monnik (Rinus Verweij) - Jeu de Boules Hanny van Dijk – Martijn Bakker (speeltuinlied) - Jumbo Televisiebaan IJsselstein

Wil jij de speeltuin steunen met een eenmalige vrijwillige bijdrage? Scan dan de QR code. Heel erg bedankt!

qr-code-speeltuin.jpg