Fotoalbum

Bourgondische Zomeravond - zaterdag 10 september 2016

Wanneer, waar en wat kost het?

Zaterdag 10 september 2016, van 18:00 tot 22:00

U kunt genieten van diverse lekkernijen tijdens de allereerste "Bourgondische Zomeravond" in het Kloosterplantsoen. U vindt het terrein in het centrum van IJsselstein, op de hoek van de Guyottestraat en Anna van Burenpad. De toegang is gratis!

Wat is er te doen?

Op het terrein zijn diverse kramen waar u heerlijke specialiteiten kunt verkrijgen, tafels en banken om in gemoedelijke sfeer samen met uw wijk- en stadsgenoten te genieten en met elkaar kennis te maken.

Natuurlijk kunt u uw eigen picknickkleedje meenemen om op te zitten. Ook is er gedacht aan sfeervolle muzikale omlijsting met onder andere optredens van regionale artiesten. Daarnaast zijn er kramen waar kunstenaars laten zien wat zij kunnen en hun kunstwerken te koop worden aangeboden.

Waarom?

Het is gewoon hartstikke gezellig om samen met elkaar te eten en te kletsen onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek op aangenaam luisterniveau. Door de inrichting van het terrein met gezellige verlichte kraampjes ontstaat een knusse sfeer die een prettig samenzijn garandeert.

De avond sluit aan op de openingstijden van de winkels in IJsselstein. Komt u dus na het winkelen met een lege maag direct naar het Kloosterplantsoen!

Wie?

De organisatie is in handen van een comité van vier personen, die al lange tijd in IJsselstein wonen en door de organisatie van voorgaande evenementen ruime ervaring hebben opgebouwd. Vele handen maken licht werk, daarom zijn enthousiaste vrijwilligers van harte welkom om ons team te komen versterken. Neem contact op met één van onze comitéleden voor meer informatie!

  • Carla Post Voorzitter c.post@caiway.net 06 45048459
  • Gonny de Boer Stand- en kraamhouders r.deboer1@caiway.nl 06 20021050
  • Jeannette van Doorn PR, Activiteiten j.vandoorn@caiway.net 030 6887164
  • Hans Albers PR, Optredens info@hdre.nl 06 14390064

www.facebook.com/bourgondischezomeravond

bourgondischezomeravond@gmail.com