Fotoalbum

Bourgondische zomeravond 2017

Bourgondische Zomeravond

IJsselstein

Geïnspireerd door evenementen in de mediterrane landen, zoals de Franse Marché Nocturne, heeft een groep IJsselsteinse enthousiastelingen het initiatief genomen om de stad te trakteren op een unieke belevenis.

Wanneer, Waar en wat kost het?

Zaterdag 9 september 2017, van 17:30 tot 22:00

U kunt genieten van diverse lekkernijen tijdens de tweede editie van de "Bourgondische Zomeravond" in het Kloosterplantsoen. U vindt het terrein in het centrum van IJsselstein, op de hoek van de Guyottestraat en Anna van Burenpad. De toegang is gratis! De avond sluit precies aan op de openingstijden van de winkels in IJsselstein. Komt u na het winkelen met een lege maag direct naar het Kloosterplantsoen!

Wat is er te doen?

Op het terrein zijn diverse kramen waar u heerlijke specialiteiten kunt verkrijgen, tafels en banken om in gemoedelijke sfeer samen met uw wijk- en stadsgenoten te genieten en met elkaar kennis te maken. Natuurlijk kunt u uw eigen picknickkleedje meenemen om op te zitten. Ook is er gedacht aan sfeervolle muzikale omlijsting met onder andere optredens van regionale artiesten. Daarnaast zijn er kramen waar kunstenaars laten zien wat zij kunnen en hun kunstwerken te koop worden aangeboden.

Wie?

De organisatie is in handen van een comité van vier personen, die al lange tijd in IJsselstein wonen en door de organisatie van voorgaande evenementen ruime ervaring hebben opgebouwd. Vele handen maken licht werk, daarom zijn enthousiaste vrijwilligers van harte welkom om ons team te komen

versterken. Neem contact op met één van onze comitéleden voor meer informatie!

Functie

Email

Telefoon

Carla Post

Voorzitter

c.post@caiway.net

06 45048459

Gonny de Boer

Stand- en kraamhouders

r.deboer1@caiway.nl

06 20021050

Jeannette van Doorn

PR, Activiteiten

j.vandoorn@caiway.net

030 6887164

Hans Albers

PR, Optredens

info@hdre.nl

06 14390064

www.facebook.com/bourgondischezomeravond

bourgondischezomeravond@gmail.com